0:00

NEAMŢ: Au mai rămas 144 de bilete de tratament. Vezi unde, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPersoanele interesate, care au depus cerere de tratament balnear pentru anul 2016, dar nu au primit încă răspuns favorabil, pot solicita unul dintre cele 144 de bilete de tratament rămase nealocate.

Potrivit unui comunicat de presă al Casei Județene de Pensii Neamț, aceste bilete asigură tratament balnear în următoarele stațiuni: Sovata, Herculane, Amara, Bălțătești, Covasna, Călimănești Pucioasa, Lacul Sărat, 1 Mai, Mangalia, Nicolina, Slănic Moldova, Sarata Monteoru, Vatra Dornei, Techirghiol și Tușnad.

Pentru ultima serie de tratament balnear a anului 2016, cu intrare în staţiuni în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2016, CJP a distribuit, prin aplicaţia informatică, 23 de bilete celor care au solicitat această perioadă pentru plecarea în staţiune, cu condiţia ca staţiunile cerute de ei să fie din cele aflate în lista de repartizare.

Cererile aprobate poate fi vizualizate la sediile Casei Judeţene de Pensii Neamţ, dar şi pe pagina de internet a instituţiei.

Până la această dată, au fost valorificate 4.672 de bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 8.200 de cereri. (M.T.)

 

Articolul precedentTânăra implicată în accidentul de la Podoleni a murit
Articolul următorNEAMŢ: Schimbarea directorilor de școli face prăpăd în suplinitori
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.