Neamț. Accident mortal la Bâra: o femeie tânără și-a pierdut viața și doi bărbați sunt în stare gravă la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident desoebit de grav a avut loc în această seară, 25 iunie, în jurul orei 19:22, în comuna Bâra. În urma unei coliziuni între două autoturisme, o femeie de 19 ani a murit, iar alți doi bărbați, unul de 19 și altul de 23 de ani au fost transportați în stare gravă la Centrul de Primiri Urgențe al spitalului Roman.

Trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD ale Detașamentului Roman și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman au acționat la fața locului.

“Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că, în urma evenimentului rutier, cele trei persoane aflate în autoturisme erau încarcerate.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor trei victime.

O femeie de 19 ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost scoasă de către pompieri în stare de inconștiență. Imediat a fost preluată de echipajele medicale și s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns acestor manevre, fiind declarat decesul.

După ce au fost descarcerați, conducătorii celor două autoturisme, doi bărbați de 19 și 23 de ani, au fost preluați de echipajele SAJ și transportate la CPU Roman”, a declarat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Poliția rutieră efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Angela Croitoru

Articolul precedentRoman, capitala portului popular românesc
Articolul următorÎncep probele scrise la BAC 2023: calendar și reguli
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.