Actualizare: Accidentul a fost provocat de un bătrân de 82 de ani care, culmea, este din Girov, deci ar fi trebuit să știe care este drumul cu prioritate. El conducea un autoturism dinspe Căciulești spre Girov și a intrat în intersecția cu drumul național fără să acorde prioritate unei mașini conduce de un bărbat de 39 de ani, din Văleni, care se deplasa în direcția Roman- Piatra Neamț. Nici unul dintre șoferi nu consumare alcool.

Actualizare: A treia victimă este o femeie de 78 de ani, preluată de echipajul SAJ. Soțul acesteia, în vârstă de 82 de ani, este și el transportat la spital cu SMURD. Copilul are 5 ani și din primele evaluări, este mai mult speriat și cel mai probabil nu va mai fi dus la spital.

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate în „intersecția morții”, unde s-au ciocnit BMW-ul care venea dinspre Roman și Volskwagen-ul dinspre Căciulești. Copilul era pasager în BMW, iar cei doi soți în cealaltă mașină.

Un copil este rănit și este evaluat de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, din accidentul rutier produs cu puțin înainte de ora 8, în dimineața de 14 august. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu Căciulești, în comuna Girov.

 

 

 

 

 

Încă o persoană este rănită și primește îngrijiri de la echipajul SMURD, ambele victime urmând să fie transportate la spital. „Este un echipaj de pompieri de la detașamentul din Piatra Neamț care asigură măsurile PSI, nu au fost victime încarcerate”, a declarat Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs acest accident. Vom reveni