0:00

Neamț. A vrut să fie arestat și a anunțat la 112 că nu respectă ordinul de restricție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr aflat sub ordin de protecție provizoriu pentru violență în familie – împotriva bunicii  sale de 89 de ani – a sunat la 112 și a anunțat că nu va respecta restricția impusă de autorități. ”La data de 24 februarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Dochia, care a sesizat faptul că nu va respecta măsurile dispuse în ordinul de protecţie, pe care instanţa de judecată l-a emis împotriva sa, şi se va întoarce la domiciliul bunicii sale”, a comunicat Poliția Neamț.

Apelul lui nu a rămas fără ecou, anchetatorii au mers la locul indicat și l-au găsit lângă imobilul bunicii. El a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Harghita.

Cercetările au stabilit că bărbatul a exercitat acte de violență împotriva femeii de 89 de ani, motiv pentru care pe 20 februarie polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. A fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din imobilul bunicii. Pe 23 februarie, Judecătoria Piatra-Neamț a emis un ordin de protecție, împotriva tânărului de 29 de ani.

(G.S.)

Articolul precedentUn ghid în 3 pași pentru înțelegerea păcănelelor
Articolul următorElevii din Neamț revin la cursuri, urmează simulările
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.