0:00

Astăzi, 3 septembrie, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, în judeţul Neamţ au fost raportate 35 de cazuri noi SARS-COV-2 față de ieri. Rata de infectare a ajuns la 0, 57 cazuri la mia de locuitori.

Și numărul celor bolnavi retestați pozitiv a crescut, din cele 262 de cazuri la nivel naţional, cele mai multe – 38 – sunt din Neamţ. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate și două decese la pacienți cu covid: un bărbat de 86 de ani, carea avea și alte afecţiuni, în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ şi o femeie de 67 de ani, transferată în stare foarte gravă de la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ, la ATI din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ.

Nici în celelalte judeţe ale Moldovei situaţia nu este mai bună. În Bacău au fost raportate 40 de cazuri noi şi 11 retestați pozitiv, în Iaşi – 50 cazuri noi şi 8 reconfirmați, în Suceava – 56 cazuri noi şi 14 reconfirmaţi, în Botoşani – 20 cazuri noi şi 4 reconfirmați, în Vaslui – 25 cazuri noi şi 9 reconfirmați. Mai multe informații aici .

Angela Croitoru

Articolul precedentCrima din Piatra-Neamț: Bărbatul care a ucis cu o pavelă va sta 12 ani în închisoare
Articolul următorEugen Țapu-Nazare: „Ministrul Transporturilor pierde trenul pentru Moldova!”