0:00

NEAMŢ: 17 persoane pleacă, de la 1 mai, din Spitalul Județean, ZCH NEWS - sursa ta de informații17 persoane care munceau în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț în baza unui contract de prestări-servicii, vor rămâne de astăzi, 30 aprilie, fără loc de muncă. Acest lucru se întâmplă pentru că le expiră contractul, iar conducerea spitalului nu a mai prelungit valabilitatea acestuia.

„Le expiră contractul, dar pot oricând să dea concurs pentru un post. Da, sunt persoane care, de la 1 mai, vor părăsi spitalul. De la asistente și îngrijitoare la persoane din administrație. Sunt și medici cu care spitalul are încheiat contract de prestări-servicii, dar cărora le-am prelungit contractul pentru că ducem lipsă de doctori”, a declarat dr. Ioan Lazăr, managerul SJU Piatra Neamț.

„Îmi voi încerca norocul la Bicaz, am auzit că acolo duc lipsă de personal. Mie îmi pare rău, că îmi plăcea aici, dar dacă nu mi-au propus prelungirea contractului, ce să fac? Asta e, îmi caut de muncă în altă parte”, a spus o persoană, din cadrul unității sanitare, căruia îi expiră contractul de la 1 mai.

Persoanele afectate de încheierea acestor contracte sunt: câte o persoană de pe secțiile Reumatologie, Chirurgie Infantilă, Dializă, Neurochirurgie, tot câte o persoană de la Achiziții, Farmacie, Tehnologia informației și Administrație, 3 persoane de la Centrul de sănătate mintală și 6 de la Chirurgie plastică. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentIAŞI: Nu-ţi lăsa maşina la îndemâna hoţilor!
Articolul următorIAŞI: Poliţia, la „vânătoare” de şoferi indisciplinaţi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.