Dosarul în care fostul consilier județean Nadine Simion este cercetată pentru ultraj a fost preluat de Parchetul Piatra Neamț, care a decis să o cerceteze în libertate. Fapta s-a petrecut duminică după amiază, când mașina pe care o conducea Nadine Simion a fost oprită pentru control în trafic, cu atât mai mult cu cât oamenii legii știau că femeia are permisul de conducere suspendat. Nu numai că a refuzat dialogul cu polițiștii, ci le-a adresat cuvinte injurioase și chiar l-a lovit cu mașina pe unul din agenți.

„Colegii mei de la rutieră m-au sunat aseară în jurul orei 23.30 (duminică, n.r.), să îmi spună că dosarul a fost preluat de Parchet. Ei sunt cei care decid ce măsură vor adopta de-acum înainte, dacă vor dispune sau nu reținerea persoanei în cauză. Polițiștii de la Serviciul Rutier s-au ocupat doar de cercetările preliminare”, precizează Carmen Bulgărea, din cadrul IPJ Neamț. (A. SÎRBU)

4 COMENTARII

  1. “Civilizat si decent” comportamentul D-nei ex. Consilier, la fel si modul de exprimare, ne arata cum sunt politicienii nostri, cum isi folosesc influenta in situatii de “criza”.Solutia s-a vazut intimidarea si manipularea autoritatilor.”Frumos si interesant”.

  2. Frumoasa aceasta dama, mai, mai, ca as luaua acasa sa o postez intr-un cires de mai si sa vezi cum scap si de ciori si de grauri! Misto nu?!

  3. Este de necrezut cum o patachie cu care sperii copiii si care a avut o functie “de top” isi bate joc de politia romana. In SUA era culcata la pamant, catuse la maini , trantita pe bancheta din spate si bagata la arest. Si fara 20000 $ cautiune nu vedea lumina zilei.

  4. de ce va mirati toata politia era cu ea pana l-au arestat pe craciun sotul dnei dar de cand au terminat relatiile intime cu sefii au devenit victime caci se pare ca dl craciun a cam sps tot la interviu la bacau si la sefii politiei le cam tremura scaunul caci la p neamt politia e totuna cu interloppi locali si nu stii cine comanda poate mararu.

Comments are closed.