Expoziția „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor” va putea fi vizitată, în perioada 5 martie-27 septembrie, la Muzeul de Științele Naturii Roman. Vernisajul va avea loc joi, 5 martie, de la ora 10:00, la sediul instituţiei de cultură (str. Ștefan cel Mare Nr. 248, Parcul Municipal).

Muzeul de Ştiinţele Naturii Roman prezintă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Expoziţia dezvăluie publicului amintiri despre personalități marcante ale zoologiei românești din ultima sută de ani: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Băcescu, Nicolae Botnariuc, precum și Petre Mihai Bănărescu. Structurată în cinci secțiuni, expoziția elogiază realizările științifice ale savanților prin expunerea de imagini inedite din viața acestora, de informații din biografia lor, de documente, cărți sau alte lucrări importante publicate de către aceștia, precum și a unor obiecte care au aparținut celor cinci personalități”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Expoziția a fost deja admirată la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” Bucureşti, la Muzeul Olteniei Craiova și la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi. Detalii se pot afla AICI şi AICI. (M.C.)

Articolul precedentRecrutare pentru profesia militară la Centrul Judeţean Neamţ
Articolul următorSimpozion dedicat dr. Epifanie Cozărescu la Muzeul de Istorie Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.