0:00

Motociclist urmărit ca-n filme din Roman până la Tămăşeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 20 de ani, din Tămăşeni, le-a dat palpitaţii poliţiştilor rutieri care l-au văzut efectuând o serie întreagă de depăşiri neregulamentare şi au fost nevoiţi să-l urmărească până ce aproape a ajuns acasă.

S-a întâmplat ieri, 18 august, în jurul orei 16.50, când polițiștii Biroului Rutier Roman au efectuat semnal regulamentar de oprire motociclistului, care circula pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Roman.

Tânărul nu a oprit, ba mai mult, a mărit viteza şi a depășit coloana de vehicule ce se afla staționată, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu. Ajuns la o trecere de nivel cu calea ferată, nu a oprit în dreptul barierelor care erau coborâte și a continuat „cursa”.

„Polițiștii au continuat urmărirea acestuia până în comuna Tămășeni, unde cu sprijinul unui polițist din cadrul IPJ Bacău, aflat în timpul liber, au depistat persoana în cauză, un tânăr de 20 de ani, din Tămășeni.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 5.655 de RON, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 210 de zile”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

A.C.

Foto: ilustrativă

Articolul precedentS-a reluat circulaţia pe podul de la Roman
Articolul următorBărbat rănit după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de podeț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.