Motociclist accidentat grav de o ambulanţă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 29 de ani din Roman a fost rănit grav de o ambulanţă, în seara de 18 august, la ora 21.45, în timp ce circula, regulamentar. Ambulanţa nu avea semnalele acustice în funcţiune, ci doar pe cele luminoase, aşa că doar după o expertiză de specialitate se va stabili cui aparţine vina producerii accidentului.

„Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat, de 40 ani, din Roman, conducea o autospecializată sanitară pe b-dul Republicii având în funcțiune semnalele luminoase a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la intersecția cu strada Anton Pann și a intrat în coliziune cu un motociclist de 29 ani, care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului motociclistul a fost rănit grav. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

Motociclistul a fost dus la spital, unde medicii au stabilit că are un traumatism cranio-cerebral, o fractură de omoplat şi multiple fracturi costale.

Tot în ziua de 18 august şi tot în Roman a mai avut loc un accident, de astă dată uşor, pe strada Bogdan Dragoş. O fetiţă de 9 ani, care traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost acroşată de un autoturism care şi-a continuat deplasarea. Şoferul – un bărbat de 38 de ani, din localitate – a fost identificat ulterior de poliţişti şi i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (C. MIRCEA)

Articolul precedentIleana Stana Ionescu îşi aminteşte, cu plăcere, de Piatra Neamţ şi Teatrul Tineretului
Articolul următorElevi ieșeni, medaliați la International Mathematics Competition
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.