Un bărbat de 53 de ani, din Piatra-Neamț, angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, a fost reținut de polițiști, în seara de 26 mai, după ce-a tamponat 6 mașini, la 3 ore diferență, și a refuzat să-i fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conform datelor furnizate de Biroul de presă al Poliției Neamț, la ora 19, un cetățean a sesizat polițiștii că a avut loc o tamponare pe strada Mihai Stamatin, mai exact un autoturism a lovit 4 mașini parcate, iar șoferul a plecat mai departe. Respectivul conducător auto a fost reperat în trafic, nu a oprit la semnalul polițiștilor, și a fost blocat pe Aleea Rozelor. Polițiștii l-au testat și au constatat că avea o concentrație de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat să fie condus la centrul de permanență pentru a-i fi recoltate probe de sânge, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru refuz , i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a eliberat o adeverință fără drept de circulație.

Trei ore mai târziu, un alt cetățean a sesizat poliția despre faptul că un autorism a tamponat două mașini parcate pe Aleea Rozelor. Echipajul care s-a dus la fața locului l-a găsit pe acelați C.C., un pic mai treaz, de data asta având 1,28 mg/l în aerul expirat. Din nou bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe de sânge, i s-a mai întocmit un dosar penal și pentru conducere fără permis și a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul în cauză este un om la locul lui, dar în ultima vreme era extrem de afectat de faptul că o rudă apropiată este foarte grav bolnavă și se prea poate ca derapajele sale, pentru care va răspunde penal, să se fi produs tocmai pe fondul acestei supărări.

C.M.

Articolul precedentCoronavirus: 465 de persoane s-au vindecat, în Neamț, 41 de persoane mai sunt în carantină
Articolul următorANM: Vreme ploioasă în ultimele cinci zile din luna mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.