Aitor Monroy

Situația mijlocașului Aytor Monroy nu a fost clarificată nici la această oră. Absent de la reunirea lotului, dar revenit la Ceahlăul după începerea campionatului, Monroy a reclamat neplata unor restanțe financiare. Revenit la Piatra Neamț după începerea campionatului, nu a fost acceptat la antrenamente și nu a primit OK-ul din partea conducerii administrative să se antreneze cu restul lotului pregătit de Miriuță. Nimeni din conducerea administrativă nu s-a grăbit să-i clarifice situația contractuală. Acum mijlocașul se pregătește cu Ceahlăul II, dar nu joacă la formația antrenată de Mihai Ionescu. Monroy a evoluat pentru Ceahlăul în sezonul trecut, jucând un rol important în linia mediană a formației pietrene, care și-a îndeplinit obiectivul: salvarea de la retrogradare. (C.S.)

3 COMENTARII

 1. va rog insistent REZOLVATI SITUATIA CU MONROY SI REPRIMITI-L IN ECHIPA CA TITULAR.
  este mare pacat ca jucam fara el. Nu suntem asa buni incat sa ne permitem sa ne lipsim de asa un jucator. Steaua as intelege sa faca asa, dar noi NU, mai ales ca si Garcia nu joaca.
  NU FITI ASA FRAIERI, Conducerea.

 2. Aduceti-l urgent la prima echipa pe Aitor !!!! Miriuta: tu chiar n-ai nici un cuvant in fata lui Mestecaneanu? Asta din cauza faptului ca nu l-ai vazut la joc! Oricum,Monroy e cu 3 (TREI) clase peste Onciu. Cu el in echipa ,”spatele” iti este asigurat.Poate omul chiar a avut dreptate intr-un fel…Ce, a omorat pe mama sa-l pedepsiti atat???

  • Are valoare nimeni nu contesta, dar ….cei care au muncit pana acum ce sa faca …sa plece ca venit MONROY din vacanta…..
   Cred ca decizia luata impotriva lui este corecta in conditiile in care nici nu se gandeste la prelungirea contractului.

Comments are closed.