pietricica turism
serbarile zapezii

anat neProfesioniştii din turism, din regiunea de nord-est au, de săptămâna aceasta, propria pagină pe Facebook. Iniţiativa are două scopuri principale: crearea unei surse de informaţii de specialitate şi punerea bazelor unui forum al agenţiilor de turism din regiunea de nord-est.

„În aceasta seară de început de primăvară, apare în lume această pagină, care este în primul rând a profesioniştilor din turism – agenţii de turism din zona Moldovei reuniţi sub sigla ANAT NORD-EST (şi nu numai). Vă invit să dăm acestui loc importanţa care o merită şi anume să devină:
– o sursă de informaţii de specialitate (legislaţie, licenţieri, cursuri, controale în agenţii etc oferite în timp real de către subsemnatul Grigore Alecsa – preşedinte ANAT NORD EST.
– un forum al profesioniştilor din turism unde pot primi informaţii în timp real, despre orice problemă întâlnită în activitatea de zi cu zi!
– un forum al impresiilor de călătorie, precum şi al oricăror evenimente (plăcute sau neplăcute) întâlnite în activitatea de zi cu zi!
Îmi doresc ca această pagină să aibă ca şi prieteni toate agenţiile de turism din Moldova (şi nu numai ) şi să devină locul unde ne întâlnim zilnic cu plăcere dar şi interes profesional”, a postat preşedintele ANAT NORD-EST pe pagina proaspăt creată. (ZCH NEWS)

Pagina poate fi accesată aici: https://www.facebook.com/anat.nordest?fref=photo