MOL România și Fundația Pentru Comunitate au anunțat lista organizațiilor non-profit care au obținut finanțare în cadrul celei de-a 9-a ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor. Proiectele câştigătoare vor ajuta 800 de copii și tineri cu nevoi speciale, cu deficiențe, cu boli cronice sau care se află în curs de recuperare după afecțiuni grave.

MOL România – 400.000 de lei pentru 22 de ONG-uri, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Peste 900 de proiecte au fost înscrise pentru finanțare în cei 9 ani de existență a Programului MOL pentru sănătatea copiilor. Specialiștii implicați în implementarea celor 146 de proiecte finanțate au dovedit prin munca, dăruirea și perseverența lor că terapiile complementare aplicate pot modifica și pot schimba esențial calitatea vieții unor copii cu nevoi speciale și a familiilor acestora”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman &CEO MOL România.

S-au înscris 91 de organizații non-profit, din 26 de județe: 18 din București, 13 din Cluj, 10 din Iași, 7 din Harghita, câte 5 din Timiș, Bihor și Mureș, câte 3 din Bacău, Satu Mare și Sibiu, câte 2 din Alba, Covasna și Galați, câte una din Argeș, Bistrița-Năsăud, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Ialomița, Maramureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Vâlcea și Vaslui. În urma jurizării au fost selectate pentru finanțare integrală sau parțială 22 de proiecte (Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Harghita, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu și Timiș) care vor fi implementate în perioada decembrie 2017-august 2018:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/11/mol-ong-terapie-castigatori.pdf

Fondurile alocate de MOL România pentru această ediție a Programului sunt de 400.000 lei.

Detalii despre proiectele aprobate:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/11/mol-ong-terapie-castigatori-detalii.pdf

„ONG-urile interesate se pot informa despre acest program, despre condițiile de înscriere inclusiv în perioada implementării proiectelor finanțate. Lansarea noii ediții, în septembrie anul viitor, când organizațiile finanțate vor prezenta proiectele realizate, va fi un alt prilej de informare. Astfel, asigurăm șanse egale pentru toți cei interesați în pregătirea și înscrierea proiectelor la acest concurs”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAfaceri cu 2.300 hectare de pădure, jurist de primărie arestat
Articolul următorACTUALIZARE L3: CSM Roman cade pe 3 după meciurile de sâmbătă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.