Primarul Daniel Harpa e hotărât ca, în oraşul Târgu Neamţ, să nu mai existe containere şi platforme de gunoi. El şi-a propus ca, din redevenţa pe care o plăteşte Rossa, societatea de salubritate, să achiziţioneze mai multe module supraterane, care să fie montate în toate zonele oraşului.

Au fost montate deja primele 36 de module supraterane, din care 18 pentru colectarea deşeurilor menajere şi 18 pentru colectarea deşeurilor reciclabile, câte 6 module pentru fiecare fracţie (carton şi hârtie, sticle şi borcane, plastic şi metal).

Aceste prime module au fost montate în mai multe zone din oraş, cum ar fi bulevardul Ştefan cel Mare, în spatele Casei Culturii, Aleea Târgului şi zona blocurilor din cadrul Asociaţiei Brazii. Modulele din parcarea Apa Serv au fost montate provizoriu, pentru că, momentan, se fac lucrări la parcările de reşedinţă din zona respectivă. De aceea, fac apel la cetăţeni să nu folosească deocamdată aceste module, cam o săptămână, până vor fi finalizate lucrările. Cei cu care m-am întâlnit astăzi au apreciat aceste module supraterane achiziţionate de primărie. Sper ca cetăţenii oraşului nostru să folosească în mod civilizat aceste module, astfel încât să simţim cu toţii că trăim într-un oraş civilizat. Mi-am propus să achiziţionăm în continuare astfel de module , pentru că îmi doresc ca în oraşul nostru să nu mai existe containere şi platforme de gunoi”, a declarat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

Articolul precedentFacere de bine cu produse la limita expirării, comentarii
Articolul următorFOTO: O șoferiță rănită după o depășire, la Ruseni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.