0:00

Modificarea unei mașini live la Tuning Fest, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtrandul Tineretului va fi animat vreme de „7 zile și 6 nopți”, după cum spun organizatorii, începând cu 1 august, când va debuta a cincea ediție a Festivalului „Piatra Neamț Tuning Fest”. La eveniment sunt așteptați participanți din toată țara, dar și din Republica Moldova și Italia. Deja a fost anunțată „participarea” a peste 170 de mașini.

„Un astfel de eveniment, ca cel pe care l-am organizat în anii trecuți, are în egală măsură deschidere la participanți, expozanți cât și vizitatori, indiferent de vârstă, fapt demonstrat în anii trecuți, atunci când au vizitat evenimentul mii de persoane în doar 4 zile”, a declarat Alin Roșca, președintele Autocustoms, la conferința de presă de prezentare a festivalului. „Mașinile prezentate au, în general, modificări spectaculoase, menite să arate ce anume se poate modifica la o mașină, cum și cât de extreme pot fi aceste modificări. În paralel cu expoziția auto se desfășoară și o etapă internațională de dbDrag, cel mai cunoscut Campionat de Car Audio la nivel mondial. Acesta constă în măsurarea puterii sonore”.

Organizatorii au pregătit și un proiect de atracție (modificarea live a unei mașini stock într-una demnă de o expoziție auto), dar și concursuri și tombole pentru participanți și spectatori.

(ZCH News)

Articolul precedentStatul vrea să urmărească cardurile românilor
Articolul următorA luat foc o fabrică de peleți din Târgu Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.