Primăria Piatra-Neamț anunţă continuarea proiectului de modernizare a punctelor pentru colectarea deșeurilor din tot orașul. În prezent, se montează noile containere în cartierul Precista și a fost demarată procedura de achiziție pentru cele ce urmează a fi amplasate în cartierul Dărmănești.

Modernizarea punctelor de colectare a deşeurilor: se montează module în Precista și se achiziționează cele necesare pentru Dărmănești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Proiectul de modernizare a punctelor pentru colectarea deșeurilor este unul foarte important, pentru că ne dorim cu toții un oraș curat, ne dorim  să realizăm o colectare selectivă a deșeurilor, pentru a reduce costurile și pentru a proteja mediul”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Modernizarea punctelor de colectare a deşeurilor: se montează module în Precista și se achiziționează cele necesare pentru Dărmănești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Noul model al punctului de colectare este suprateran, securizat și permite colectarea selectivă a deșeurilor. Acesta este realizat dintr-un cadru metalic, cu pereți și acoperiș din panouri termoizolante cu suprafețe metalice. Fiecare modul include câte un euro-container de 1.100 de litri, prevăzut cu o ușă dotată cu sistem de închidere cu cheie și are încorporate fante speciale pentru introducerea deșeurilor. Modelul de container ales permite suplimentarea sau diminuarea numărului de module, în funcție de necesitate”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Piatra-Neamţ.

Modernizarea punctelor de colectare a deşeurilor: se montează module în Precista și se achiziționează cele necesare pentru Dărmănești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Investiția demarată cuprinde și amplasarea de camere de supraveghere video pentru a monitoriza mai eficient modul de utilizare”,  a mai precizat Dragoș Chitic. Investiția este realizată din fondul constituit la nivelul Primăriei Piatra-Neamț din redevența achitată de operatorul local Brantner Servicii Ecologice. (ZCH NEWS; FOTO: Primăria Piatra-Neamţ)

Articolul precedentCOD GALBEN pentru judeţele Bacău şi Vaslui
Articolul următorMisiuni de week-end pentru jandarmi: Neamț Art Festival, Zilele orașului Târgu Neamț și Hard Enduro la Pipirig
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.