Neculai IsacheNeculai Isache, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, vrea să candideze la Primăria Petricani în 2016. Decizia lui vine în contextul în care, conform mandatului care l-a „propulsat” de la Târgu-Neamţ la Bucureşti, el ar trebui să deţină funcţia de conducere la nivel naţional în sindicat până în decembrie 2016. De când a fost ales în funcţia de vicepreşedinte, Neculai Isache are suspendat raportul de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne, lucru care speră să-i permită să intre în campania electorală.

„Dacă nu se va putea să candidez aşa, deşi nu cred că este vreun impediment cât timp nu mai sunt poliţist activ, iau în calcul varianta pensionării, pentru că am 54 de ani şi îndeplinesc condiţiile”, a declarat Neculai Isache.

„Nu m-am hotărât încă dacă mă voi înscrie în vreun partid sau voi candida ca independent, ştiu sigur că voi candida. Încă de acum 4 ani, mai mulţi oameni din comună mi-au propus să mă înscriu în cursa pentru primărie, însă atunci abia fusesem ales la sindicat şi nu puteam pleca. Între timp, am mai umblat prin Europa, am văzut cum arată localităţile rurale din ţările civilizate şi am realizat că la Petricani, comuna în care m-am născut, nu s-a făcut nimic. Nu există nici acum apă şi canal, iar satele Ţolici şi Boiştea sunt vai de ele. Chiar vreau să fac ceva pentru comunitate şi acesta este singurul motiv pentru care-mi doresc să devin primar”.

Dacă Neculai Isache va obţine voturile consătenilor săi, va fi al treilea primar din judeţ care pleacă din poliţie în administraţie, după Ioan Gheorghe Mihăilă de la Bălţăteşti şi Daniel Harpa de la Târgu-Neamţ. (C. MIRCEA)

Articolul precedentRaluca Rad deschide stagiunea artistică la Piatra-Neamţ
Articolul următorLinie telefonică şi platformă online pentru copii cu părinţi plecaţi în străinătate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. Când ai fost ultima dată în Țolici tu? Ia spune. Știi tu unde e satul Țolici ca să îți dai cu părerea?

Comments are closed.