Actualizare: Modelul de protest pe telegondolă exportat din Neamț la București, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă episodul consumat, aseară, pe stâlpul de telegondolă de la Petrodava, două femei (soţii de-ale fraţilor Petrachi) protestează, astăzi, 24 iulie, pe un bloc din capitală. Ca şi Bobi Geană, care a aruncat, ieri manifeste de pe stâlp, ele susţin că fraţii Petrachi sunt nevinovaţi şi nu ei au comis atacul asupra maşinii de poştă din care s-au furat peste două milioane de lei. Rodica Petrachi (33 de ani) şi Mirabela Geană (32 de ani) stau de la ora 15 pe un bloc de pe strada Giurgiului din  Bucureşti şi ameninţă că dacă soţii lor nu vor fi eliberaţi se vor atunca în gol.

„Reprezentanţii ISU sunt la faţa locului şi, de puţin timp, s-a luat legătura cu negociatorii care vor încerca să le convingă să coboare”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. (C.M.)

Actualizare: cele două femei au fost convinse să coboare de pe bloc. Cea aflată în ultima lună de sarcină a fost internată într-o maternitate, iar cealaltă la un spital de psihiatrie.

Articolul precedentAccidente grave la concursul de ciclism „Tare ca piatra”
Articolul următorComunicat de vacanță al PNL Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

Comments are closed.