pmp bicaz 03Organizația Județeană Neamț a Mișcării Populare și-a inaugurat vineri, 11 decembrie, sediul de partid și în orașul Bicaz (în centru urbei, lângă podul din cartierul Mărceni). La momentul deschiderii au fost prezenți atât Laurențiu Dulamă, liderul MP Neamț, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, cât și cel care, a fost desemnat candidat pentru aceeași funcție pentru orașul Bicaz, Daniel Dumitru Apostolescu. Acesta din urmă a precizat că scopul echipei MP de la Bicaz nu este unul care să sublinieze ceea ce nu au făcut alții, ci ceea ce se poate face într-o echipă unită și determinată, dornică de a aduce schimbări pozitive în viața comunității.

pmp bicaz 01Vrem să punem la punct o strategie bazată pe transparență, colaborare strânsă cu cetățenii, o strategie care să permită crearea unor locuri de muncă, dezvoltarea turismului, îmbunătățirea infrastructurii și o atenție mai mare pentru sprijinirea pensionarilor. Și asta, fără să facem o politică agresivă. Noi adoptăm politica orașului, politica cetățeanului, a omului de rând. Încercăm să remediem ce considerăm că s-ar putea reface în orașul acesta și să găsim, în primul rând, o alternativă la ceea ce s-ar fi putut face și nu s-a făcut. Scopul nostru nu este acela de a arunca cu noroi sau de a sublinia ce nu au făcut alții. Căutăm specialiști, tineri pe care să îi promovăm, să le punem în valoare pregătirea, alături de colegii și consilierii pe care i-am propus. Chiar dacă nu avem experiență, ne bazăm, în primul și în primul rând, pe cetățean și pe transparența investițiilor”, a spus Dumitru Apostolescu.

pmp bicaz 02
Dumitru APOSTOLESCU şi Laurenţiu DULAMĂ

Laurențiu Dulamă a îndemnat oamenii să vină la sediul din Bicaz pentru a-și depune adeziunile și să se alăture Mișcării Populare, asigurându-l de tot sprijinul pe candidatul de la Bicaz.

Mișcarea Populară este un partid relativ tânăr, este o continuare a proiectului început de Traian Băsescu, acum 10 ani. Odată cu inaugurarea sediului la Bicaz, așteptăm toți locuitorii orașului Bicaz, care vor să facă un alt gen de politică și să fie alături de Mișcarea Populară, să vină la sediu, să aibă curaj să-și depună o adeziune și să candideze pentru Mișcarea Populară. Pentru perioada următoare, ne-am propus să câștigăm și Primăria Bicaz, iar în acest sens domnul Apostolescu va avea tot sprijinul din partea organizației județene. Munca este foarte grea, dar așteptăm să ni se alăture oameni cu experiență, care, chiar dacă au mai făcut politică, să fie oameni integri, care nu au probleme cu legea și tineri care vor să schimbe clasa politică, astfel încât să arătăm că și la Bicaz, pe Valea Muntelui, Mișcarea Populară este o forță”, a spus Laurențiu Dulamă. (M. TEODOROF)