pmp piatra 01

• partidul este condus în județ de deputatul Mihaela Stoica

• Fundația și Partidul Mișcarea Populară împart același sediu, la fosta Direcție de Sport

Vineri 13 a fost cu noroc pentru simpatizanții și membrii activi ai Mișcării Populare Neamț, la ceas de prânz fiind lansat oficial Partidul, la sediul pe care acesta îl va împărți frățește cu Fundația, pe strada Ștefan cel Mare, în fosta clădire a Direcției Tineret și Sport. În prezența liderilor de la centru – președintele Eugen Tomac, vicepreședintele Teodor Baconschi și președinta femeilor Ruxandra Dragomir, deputatul Mihaela Stoica a fost oficial prezentată ca fiind liderul organizației județene a PMP. ”Deschidem, astăzi, în județ, o pagină a unui nou partid. Sunt convinsă că în România sunt foarte mulți oameni care au ales să își construiască un destin propriu, prin muncă. Pentru ei, și cu ajutorul lor, eu sper să construim o formațiune politică în stare să pună pe primul plan competența și nu nepotismul. Îmi doresc să facem, atât la Neamț, cât și la nivel național, o organizație puternică, iar aceasta să poată oferi o alternativă sănătoasă românilor, pentru o Românie mai bună”, a declarat Mihaela Stoica.

Fundația – partid și Partidul – fundație

Eugen Tomac a subliniat, ca președinte, misiunea ”extrem de importantă” a partidului pe care-l conduce: „E o situație neobișnuită pentru scena politică românească, pentru că o fundație, și anume Fundația Mișcarea Populară, a reușit, într-un timp foarte scurt, să transforme un deziderat al membrilor săi într-o realitate. Suntem extrem de bucuroși că facem parte din această nouă construcție politică, necesară societății românești. Cetățenii vor altceva de la clasa politică, iar noi vrem să transmitem către ei un altfel de mesaj decât cel cu care sunt deja obișnuiți. Avem o viziune extrem de clară în ceea ce privește destinul națiunii noastre în UE, de aceea pornim la drum cu convingerea că a face politică înseamnă a urmări binele comun. Nu suntem la primul eveniment ce ține de inaugurarea unui sediu județean, am mai fost și la Galați, Brăila, Hunedoara, Constanța, Brașov și Bacău, și vom merge în multe alte județe. Crezul nostru este că, atât în Neamț, cât și în celelalte județe ale țării, Mișcarea Populară poate deveni o alternativă serioasă la haosul care, din nefericire, s-a instalat în țară”. Despre Mihaela Stoica în postura de președinte PMP Neamț, Eugen Tomac a avut numai aprecieri: „Mihaela Stoica va face parte din conducerea partidului nostru și suntem convinși că prin alăturarea domniei sale la Mișcarea Populară, spiritul nostru organizatoric și spiritul de echipă vor crește, iar partidul va deveni o forță în care toți românii vor găsi alternativa și partenerul care nu-i va dezamăgi”.

Îi urez succes doamnei Mihaela Stoica și, prin dumneaei, întregii filiale județene Neamț a PMP. Noi ne propunem să depășim blestemul lui Ion Iliescu, omul care le-a băgat în cap românilor, după 1990, că e cinstit să nu faci politică, în numele echidistanței. O mare parte a cetățenilor a rămas neutră și echidistantă, permițând altora să pervertească lumea politică”, a spus și vicepreședintele Teodor Baconschi.

Nici Ruxandra Dragomir, președinta femeilor „populare”, nu a scăpat prilejul de a-și arăta încrederea pe care o are în organizația județeană Neamț a noului partid: „Mă bucur să mă aflu din nou în Piatra Neamț, de această dată într-o altă conjunctură, față de ultima vizită, pe care am făcut-o aici în urmă cu trei ani. Și atunci, dar și acum, am fost primită cu aceeași căldură. Doresc să o felicit pe doamna Mihaela Stoica și să-i mulțumesc pentru faptul că ni s-a alăturat, demonstrând, în acest fel, că are încredere că putem merge împreună, ca o echipă puternică. Pentru mine, două lucruri au fost și au rămas importante: performanța și fair-play-ul”.

 pmp piatra sediu 02

Alex SÎRBU

1 COMENTARIU

  1. buna treaba…aceeasi marie cu alta palarie!…bai politicienilor, ce noroc pe capul vostru sa conduceti o tara plina de prosti care voteaza cu kurul…

Comments are closed.