0:00

Mișcarea Populară a început campania:, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Atenție! … Ponta te arde cu PoMPa!”

Sub sloganul „Ponta te arde cu PoMPa”, Partidul Mișcarea Populară a început și la Neamț campania. Deocamdată strategic intitulată ”de strângere de semnături împotriva majorării prețului accizei la benzină și motorină”. În Piața Centrală din Piatra Neamț, bunăoară, trimișii PMP au instalat un cort și, la vreun ceas de la acest moment, pe la prânz, se mândreau deja cu vreo 50 de semnături din partea a tot atâția oameni nemulțumiți, desigur, de preconizata majorare a accizei la carburanți.

„Mă-ntreb la ce mai vor să mărească prețurile? De unde să tot scoatem bani? Medicamente, alimente, utilități, facturi peste facturi… Toate se scumpesc. În timp ce salariile și pensiile sunt așa cum le știm cu toții, la limita supraviețuirii. Noi cu ce să mai trăim?”, se întreba, desigur retoric, unul din trecători, după ce își lăsase semnătura pe tabelul PMP.

Urban promovează Mișcarea Populară la preț de nimic

După cum ați citit mai sus, Mișcarea Populară a început campania prin piețe, probabil și prin alte amplasamente ale municipiului. Dar o face cu acte-n regulă, respectiv cu avizele necesare și factură emisă. Din simplu defect profesional, având în spate experiențe trecute similare, am întrebat Primăria dacă PMP a solicitat acordul pentru instalarea cortului din piață, dat fiind că un negustor de ghiocei trebuie să fie autorizat (20 lei) și să achite între 11 până la 70 de lei metru pătrat taxă de concesiune, depinde unde vrea să-și pună taraba. Însă el prestează activități comerciale, ceea ce îl deosebește din start de PMP. De la primărie am aflat că ”activitatea (de strângere de semnături – n.r.) se desfășoară în incinta unui spațiu administrat de CMI Urban și de acolo trebuie să solicitați informații”.

Ceea ce am și făcut. Dl. inginer-șef Neculai Timaru a fost deosebit de amabil și în măsură să ne spună că ”Este cerere înregistrată și aprobată, pentru perioada 26 februarie – 3 martie, este și factură, este tot ce trebuie”.

Pentru activitatea PMP, CMI Urban încasează 59,99 lei. TVA inclus.

Dana OSTAHIE
Alex SÎRBU

Articolul precedentCrin descătușat
Articolul următorÎn primăriile dinNeamț, PSD+PNL=LOVE

5 COMENTARII

  1. Dar de ce nu pun cortul in usa primariei sa stranga semnaturi?! Pinalty foloseste societatea URBAN ca pe un instrument personal si uita repede ca el si clica lui o falimenteaza! Cat de proasta este lumea dand semnaturi un partid care a fost portocali, prazuliu, iar acum sia pus marul in gura, uitand faptul ca tocmai acesti fondatori, sefi de partid si activisti, au pus Romania pe butuci! Dale Doamne minte oamenilor, ca iar vine nenorocirea peste noi cu un astfel de partid condus de PINALTY, MIHAELA STOICA, EBA, BASESCU, UDREA ETC!!!! Apropo, de ce nu sunt lasate si celelalte partide sa si puna corturi sau mese in piete pt a strange semnaturi? NUMAI GROFII AU VOIE?!

  2. Pinalty face numai ce vrea muschiul lui, falimenteaza firmele apartinand Consiliului Local, a mutat Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Neamt (care avea sediul acolo de peste 45 de ani) pentru a face loc Partidului Miscarea Populara. Daca te uiti la stadion, el e singurul care „infloreste” in oras, deci numai interese personale, Asadar votati-l in continuare!

Comentariile sunt închise.