Misăilă a trecut la liberalii lui Ponta, ZCH NEWS - sursa ta de informații

O mișcare aparent surprinzătoare s-a petrecut în dreptul unui consilier local de Piatra Neamț, cu nume extrem de cunoscut. Este vorba despre Cătălin Misăilă, consilier ales pe lista PP-DD, care, pe fondul reorientărilor din partid, a ales să își continue activitatea în Partidul Liberal Reformator al lui Tăriceanu. Ieri, domnia sa a confirmat că și-a exprimat această intenție.  Achiziția lui Misăilă poate fi considerată ca o bulină albă pentru Ion Asaftei, președintele filiale județene a PLR, aflat în căutare de aleși locali cu nume.

”Este un lucru firesc ceea ce s-a întâmplat, vom anunța în curând și alte nume de consilieri locali care au făcut acest pas. Este, cum spuneam, un proces firesc pentru un partid serios, care a început să se manifeste dinamic la nivelul județului, vizita dlui. președinte Tăriceanu dând mutora un semnal de seriozitate și implicare”, a declarat Misăilă.

Din punctul de vedere la PP-DD Neamț rămâne de văzut dacă această plecare va avea același efect distructiv ca în cazul lui Ștefănuț Ploscaru și dacă Adrian Grigoraș, ultimul consilier PP-DD rămas pe baricade la Piatra Neamț, după plecarea Monicăi Anton și acum a lui Cătălin Misăilă, va rămâne în partid sau va alege, și el, o altă formațiune politică, eventual una care să-i poată garanta continuitate în funcția de director la ADI Urbtrans, unde a fost exilat după ce a părăsit fotoliul de viceprimar în favoarea lui Dragoș Chitic. (V. BĂLĂNESCU)

Articolul precedentAmbulanțe noi pentru Neamț
Articolul următorSeama la parcări! Se face politică.

2 COMENTARII

  1. ” Consilier local de Piatra Neamt cu nume extrem de cunoscut”:::)))) Cine mai e si anonimul asta ” extrem de cunoscut”?? Sunteti penibili rau, nu aveti subiecte si faceti din NO NAME o mare personaliate:))

  2. DNA TREZIREA…….DNA-UUUUUUUUUUU,LA TREABA.
    IN HANGU ESTE JALE….VERIFICATI AVEREA PRIMARULUI….
    JALE CE SE TAIE PE ACOLO SI CE DRUMURI SUNT….
    DNA……
    CUM SA AIBA VENIT DIN ITALIA,UNDE-I FOAMEA CAT TARA ?

Comments are closed.