Vasile Miriuta a catalogat arbitrii in buni si slabi

* Vasile Miriuţă: ”Țin să felicit jucătorii pentru atitudine, pentru faptul că au vrut să scoată un rezultat bun. Părerea mea este că meritam un rezultat de egalitate, un 0-0, dar, păcat de neatenția de la gol, care a hotărât soarta jocului. Poate, dacă era Cânu, la faza golului, poate nu se întâmpla să primim golul. Nu-i o tragedie, după 10 etape să fii învins de Steaua și CFR Cluj, o echipă, care, dacă ar fi să luăm numai salariul lui Cadu, este echivalentul la zece jucători de-ai noștri. Referitor la arbitraj, părerea mea este că sunt jucători buni și jucători slabi, arbitrii buni și arbitrii slabi. Mai mult nu vreau să comentez. Hațeganu, Tudor, Balaș, Covaci, mai sunt vreo doi-trei care nu-mi vin în minte, sunt arbitrii foarte buni. Alții, sunt cum sunt. Înainte de gol, la Dumitraș a fost fault clar. M-am uitat de trei ori. La fel, la ultima fază, asistentul era cu steagul sus, la Constantinescu. Nu am zis că am pierdut din cauza arbitrilor, dar e păcat”.

* Petre Grigoraș: ”Este prima victorie în deplasare. Pentru o echipă ca CFR Cluj este extrem de puțin, dar mă bucur că a venit în fața unei echipe extrem de puternice, trebuie să recunosc. A fost un joc cu o încărcătură fizică foarte mare, în care echipa mai experimentată a câștigat. Ceahlăul are o organizare fantastică, nu pierduse decât cu Steaua… Știam asta și cu atât mai mult mă bucur pentru victorie”. (C. SOROCEANU)

2 COMENTARII

  1. Bine,bine,Vasile,ei si daca era 0-0 ce mare “borta-n cer”? Suntem foarte multumiti de tine cu adaugarea ca ar treb sa le insufli baietilor ideea de invingatori,nu de neinvincibili! Acel “tam-tam” cu 9 joc neinvinsi,ne-a batut duminica,sa stii! Decat sa faci 9 egaluri,sa zicem,mai bine castigi 3,iar in restul de 6,tot ti-o mai iesi ceva,nu? L prima victorie in deplasare,facem carnaval,cred. Suntem singura echipa din primele 9 care avam “adevar ” negativ,-1! Toate celelalte au castigat “afara”,noi,doar “NEINVINCIBILI” !!!

  2. totul tine de motivare, atat timp cat si-au castigat meciurile de acasa nu s-au mai chinuit in deplasare.
    sa fi vazut daca eram pe locul 15-16 cum alergau si mancau pamantul in deplasare.
    asta e. Totul pleaca de la conducere. Ce isi doreste conducerea isi vor dori si jucatorii, si vor fi platiti in consecinta.
    ai vazut tu pana acum un club care sa isi propuna locul 10 si sa castige titlul in mod miraculos ?

Comments are closed.