reclama autocenter

Vasile Miriuta

Gheorghe Ștefan a inițiat discuții cu Vasile Miriuță pentru preluarea echipei Ceahlăul. Miriuță a îmbrăcat ca jucător tricoul naţionalei Ungariei, deși e român, iar în cazul în care va ajunge la o înțelegere cu oficialii Ceahlăului, s-ar afla pentru prima oară pe banca unei echipe de seniori.

Articolul precedentJale și prăpăd la Târgu Neamț
Articolul următorValiză suspectă lângă OMV Piatra Neamţ

7 COMENTARII

 1. daca nu a mai antrenat la seniori e perfect………are mare experienta
  oare de unde scoate in fiecare an cate o prostie grasa cat el..

 2. TOTUSI A JUCAT ANI BUNI,IN GERMANIA !DACA NICI ACOLO NU CAPETI EXPERIENTA.REGHECAMPF,D.MUNTEANU,i.GANEA ,PARCA AU JUCAT SI EI IN CAMPIONATUL GERMAN,SI SIGUR SE CUNOASTE O IMBUNATATIRE A JOCULUI,LA ECHIPELE ANTRENATE DE EI.

 3. Are 133 de meciuri in Bundesliga (1998-2002) cu Energie Cottbus si Duisburg, 9 meciuri in nationala Ungariei, a mai jucat la Gyor, Ujpest, Ferecvaros, Honved in Ungaria, B.Mare, Dinamo si Bistrita in Romania. E mai fotbalist decat TOATE LOAZELE DIN LOTUL CEAHLAULUI CARE SE LUPTA AN DE AN PENTRU EVITAREA RETROGRADARII!
  Faptul ca inceput antrenoratul de jos, mai intai ca secund si apoi la echipa a 2-a a lui Energie Cottbus inseamna ca omul nu arde etapele…va urma Ceahlaul si apoi cu siguranta o echipa mai valoroasa!

 4. Un trecut patat(acuzat de implicare in mafia pariurilor),sponsor la echipa o casa de pariuri,o eticheta pusa(blatist) pentru Penalti, un viitor de AUR pentru echipa Ceahlaul….

 5. Mda,acest Miriuta nu are nici pe departe un C.V. impresionant,ca antrenor.Fost jucator in Germania,cred ca are infinit o mare mentalitate de luptator,de sacrificiu total in jocul de fotbal.Da,acolo este PROFESIONISMUL pur si seriozitatea extrema.Mereu Germania a fost cu un pas macar in fata Europei.Concluzia:s-ar putea sa dati lovitura cu acest „debutant”.

 6. Da, (unii dintre) fostii mari fotbalisti romani ce au jucat in Bundesliga au devenit antrenori demni de bagat in seama. In Romania, se intelege! Cei care pina acum au confirmat au jucat la echipe destul de mari si de renume in D. Miriuta a jucat la Energie Cottbus, singura echipa din fostul DDR care a mai miscat ceva in Bundesliga – si asta doar sporadic. Ce sa spun? Miriuta e si el un om si merita o sansa de a arata ce poate. M-as mira insa, daca era ceva de capul lui raminea in D. Federatia Germana de Fotbal e cea mai mare din lume, cum de nu s-a gasit si pentru el un locusor? Vom trai si vom vedea.

 7. SA INCERCAM INTAI CU MIRIUTA SI DACA NU CORESPUNDE, SA IL CHEMAM TOT PE COSTEL AL NOSTRU…ORICUM PRINDE BINE O SCHIMBARE, FIINDCA UN ANTRENOR NU E BINE SA STEA MAI MULT DE 2- 3 ANI LA O ECHIPA.

Comments are closed.