0:00

Mircea Geoană a aniversat un an de partid la Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrezent la Piatra Neamț, pentru a-i susține pe candidații Partidului Social Românesc (PSRO) la alegerile locale din 5 iunie, Mircea Geoană, președintele partidului, a anunțat că are un dublu motiv de bucurie – atât faptul că, la Neamț, susține o echipă formată din oameni pe care îi cunoaște de mult timp, cât și aniversarea unui an de la înființarea propriului partid.

„Este un lucru evident că vechile partide din România și-au consumat resursele de competență, de integritate și de soluții pentru a administra România în această perioadă foarte complicată. O spunem fără nici o supărare, nu o spunem pe un ton de gâlceavă, dar există o nevoie obiectivă în societatea românească pentru o transformare, pentru o abordare diferită a modului în care este administrată o țară. Ambiția noastră, la Partidul Social Românesc, este, pe de o parte, de a aduna împreună, și am reușit să facem remarcabil de repede la Piatra și în județul Neamț, o echipă în care criteriile noastre fundamentale, de integritate, profesionalism și patriotism să se reunească într-o manieră aproape naturală. La Neamț este o echipă minunată care, în câteva săptămâni, a reușit să transforme brand-ul și sigla noastră într-o ofertă competitivă pe piața politică locală”, a spus Mircea Geoană, în cadrul conferinței de presă organziate cu ocazia vizitei sale la Piatra Neamț.

Înaintea conferinței de presă, Mircea Geoană s-a întâlnit cu nemțenii care fac parte din PSRO, după cum au anunțat, însă, în fața presei locale, din Neamț, au mai rămas doar Aurelia Simionică, cea care candidează la Primăria Piatra Neamț, Camelia Duca, aspiranta la fotoliul de primar din Roman, și senatorul Liviu Bumbu. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentChemarea lui Traian Băsescu de la Piatra Neamț
Articolul următorNEAMŢ: Finalistele la „Şcoala Altfel” caută votul câștigător
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.