„Campania, în județul Neamț și în orașul Piatra Neamț, a fost o campanie fără atacuri, curată și, atât timp cât a mai rămas din această campanie, vom merge pe aceeași linie. Am venit cu o echipă tânără, așa cum am promis, o echipă care vrea să dea o altă imagine clasei politice actuale. Suntem singurul partid din România care a ținut cont de vocea străzii și a tinerilor pentru schimbarea clasei politice. Ne găsiți pe toate cele trei buletine de vot, iar pietrenii și nemțenii trebuie să aleagă atât la primării, cât și la consiliile locale și la cel județean, Partidul Mișcarea Populară și mărul”, a spus Laurențiu Dulamă, candidatul PMP la Primăria Piatra Neamț.

Chemarea lui Traian Băsescu de la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu umorul cunoscut deja de toți românii, Traian Băsescu, președintele PMP, a anunțat că e deja la al doilea tur prin România pentru a-și susține candidații la alegerile locale, lucru pe care nu l-a făcut pentru alegerile prezidențiale din 2004 sau 2009, când a făcut un singur tur. „Vreau să reușească acest partid, pentru că este o nevoie a electoratului. 85% din membrii acestui partid nu au făcut niciodată politică. (…) Este primul partid care-și propune, prin decizii interne și prin program, ca, în mod cinstit, să guverneze pentru comunități și pentru interesul național. Așa numitele partide mari, PSD și PNL, sunt partide ale tranziției, dar care au guvernat având ca principal obiectiv cum să le fie lor bine și abia pe urmă cum să fie bine comunităților”, a precizat președintele PMP, Traian Băsescu.

Pentru a-i convinge pe nemțeni să iasă la vot pe 5 iunie, Traian Băsescu a continuat în stilul caracteristic: „Eu vreau să fac apel la electorat. În primul rând, să vină la vot, dar nu țin să vină chiar toți. Este bine pentru democrație să vină toți, dar, în primul rând, aș vrea să vină «băsiștii» la vot. «Băsiștii» au fost în stare să răstoarne o situație electorală la prezidențiale, pentru că «băsiștii» nu-și găseau pe cine să voteze. Apelul la ei, să meargă la vot, a avut o contribuție esențială în distanța mare care s-a pus între Ponta și Iohannis, în favoarea lui Iohannis. Acum fac, din nou, apel la «băsiști» să iasă la vot și să voteze Partidul Mișcarea Populară”.

În afară de fanii fostului președinte al României, Traian Băsescu i-a mai îndemnat să iasă din case, pe 5 iunie, și pe cei dezgustați de clasa politică, pe cei care nu mai vor să voteze. „Eu vreau să-i încurajez pe cei care au fost până acum la vot, iar acum, dezamăgiți, vor să stea acasă. Și încurajarea mea este să vină la vot și, alături de «băsiști», să voteze și ei Partidul Mișcarea Populară. De ce n-ar da șanse unui partid nou?!”, a spus Traian Băsescu.

Andreea AMARIEI

 

 

Articolul precedentÎn 2016, poliţiştii nemţeni au recuperat lemn de 980.000 lei
Articolul următorMircea Geoană a aniversat un an de partid la Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.