Handbalistele de la CSM Roman își cunosc adversara din optimile Cupei României. Aceasta este divizionara A Minaur Baia Mare (locul II în seria B, 39 puncte). Partida va avea loc, într-o singură manșă, pe terenul formației maramureșene, pe 4 mai, iar câștigătoarea se califică în sferturile de finală. În caz de egalitate, se vor executa direct aruncări de la șapte metri.

„Considerăm, totuși, că pentru noi este o tragere la sorți accesibilă însă jocul trebuie tratat cu multă seriozitate pentru că nu se dispută decât o singură manșă. Treaba asta este cu două tăișuri. Pentru ele poate fi o motivație suplimentară jucând acasă. Au mai fost cazuri când o echipă din eșalonul secund a eliminat o formație din prima ligă. Dacă ajungem în sferturi am putea prinde un culoar favorabil care să ne ducă în final four-ul întrecerii”, a declarat profesorul Viorel Lazăr, antrenorul formației nemțene.

Programul celorlalte întâlniri din optimi: CSM București-”U” Cluj, Corona Brașov-CSM Bistrița, HC Dunărea Brăila-CS Măgura Cisnădie, HC Zalău-SCM Craiova şi Rapid București-CSU Danubius Galați (Ana MOISE)

Articolul precedentPiatra Neamț găzduiește un concurs de elită
Articolul următorCum vă place la Teatrul Tineretului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.