militari toacaMilitarii pietreni au executat o misiune în Masivul Ceahlău, pe Vârful Toaca, luni, 19 octombrie, acţiune premergătoare sărbătoririi Zilei Armatei Române, pe 25 octombrie, se precizează într-un comunicat de presă al Garnizoanei Piatra Neamţ.

„Sub deviza «Sacrificiul impune respect», în cadrul activităţilor desfăşurate în anul 2015, «Anul Veteranilor de Război» şi premergătoare sărbătoririi Zilei Armatei României”, în data de 19 octombrie, un grup de militari ai Batalionului 634 Infanterie «Petrodava» Piatra Neamţ au parcurs un traseu în Masivul Ceahlău, cu punct final Vârful Toaca. Cu această ocazie, a fost amplasată pe stânca Vârfului Toaca o plachetă cu înscrisul «Glorie Eroilor Neamului», în semn de respect şi adâncă preţuire pentru cei care de-a lungul timpului şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă pentru apărarea gliei strămoşeşti”, se menţionează în comunicatul citat.

Iniţiativa a aparţinut mr. Petrică Gabăr, iar la activitate au participat col. Cristin Hîra, comandantul Batalionului 634 Infanterie „Petrodava” Piatra Neamţ şi militarii Plutonului Cercetare din cadrul.

„La sfârşitul activităţii, participanţii au raportat cu mândrie «Misiune îndeplinită!»”, se mai spune în comunicatul semnat de ofiţerul de relaţii publice al Garnizoanei Piatra Neamţ, plutonier adjutant Vasile Vânău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Judecătorul Anton acuzat că a promis intervenţii la Vlad Filat!
Articolul următorDeltaplan descoperit în pădure! Poliţia şi ISU încearcă să afle cui aparţine!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.