După cum s-a anunțat, Mihaela Marian va fi învestită oficial în funcția de director la SC ECO TG SRL, începând cu 1 octombrie. Adunarea Generală a Acționarilor societății subordonate consiliului local s-a întrunit în ședință marți, 27 septembrie, la întâlnire participând și primarul Daniel Harpa, consilierii locali Viorel Bălțătescu și Ghiță Vartic, precum și, evident, Mihaela Marian.
Despre numirea acesteia ne-a dat amănunte colegul său de partid, consilierul Viorel Bălțătescu, președintele ALDE Târgu Neamț: ”Ne-am întâlnit în cadrul unei ședințe AGA, alături de domnul primar Harpa și doamna Mihaela Marian. Așteptăm de la dânsa un plan de afaceri pentru perioada următoare și, timp de două săptămâni, actualul director va fi lângă doamna Marian, pentru predare și primire, dar și pentru a-i pune la dispoziție documentele societății. Practic, de la 1 octombrie, doamna Marian va fi oficial director la ECO. A fost numită pe funcție de AGA și nu este nevoie de concurs. Niciuna dintre societățile subordonate Consiliului Local nu are vreun director ajuns pe funcție în urma unui concurs. Și, oricum, societatea ECO se va desființa, în vara anului viitor, o dată cu expirarea contractelor, dar mai ales pentru că o altă companie județeană va prelua serviciile ECO”.
Altfel spus, Mihaela Marian va fi ultimul director al societății SC ECO TG SRL, cel care va stinge lumina la firma Târgului.
C.T. STURZU
Articolul precedentPortofel găsit de un jandarm din Piatra Neamţ
Articolul următorAccident cu fuga… victimei, la Borca!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.