0:00

Știre actualizată. Microbuz blocat în zăpadă la Bahna, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto ilustrativă: arhivă

Actualizare: Tot aseară, în jurul orei 22:35, un echipaj de la DRUPO Neamț a intervenit pe  DJ 157 H, între localitățile Dănești și Dochia, pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă. Trei autoturisme în care se aflau 11 persoane nu mai puteau înainta din cauza zăpezii viscolite de pe șosea.

Știre inițială: Angajații DRUPO Neamț au fost solicitați astă-seară, 28 ianuarie, în jurul orei 18,20, să ajute la scoaterea din troiene a unui microbuz.

Pe DJ 159, în comuna Bahna la ieșirea din județul Neamț către Bacău, un microbuz în care se aflau trei persoane nu mai putea înainta din cauza zăpezii.

După curățarea zăpezii de pe carosabil acesta și-a continuat drumul.

Până duminică, 29 ianuarie, ora 10,00, 12 județe din partea de sud-est a țării, printre care și Bacăul, se află sub cod galben de ninsori și viscol.

Știre actualizată. Microbuz blocat în zăpadă la Bahna, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Se vor acumula în general 15…20 l/mp și se va depune strat de zăpadă. În aceste zone vor mai fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea, local troienind zăpada și determinând scăderea vizibilității”, precizează ANM.

Nu plecați la drum, mai ales pe distanțe mari, fără a vă interesa înainte de starea drumurilor. În zona de sud-est a țării au fost astăzi sectoare de drumuri naționale închise sau cu restricții de tonaj.

În Neamț, deocamdată, nu au fost necesare astfeș de măsuri.

Angela Croitoru

Articolul precedentNemțean dispărut în drum spre Italia
Articolul următorRecomandări pentru șoferi de la Poliția Rutieră
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.