reclama autocenter

furtuna piatra neamt (1)

Furtuna a încheiat Zilele Pietrei, ediția 2013, într-o manieră pentru care și Veneția ne-ar invidia. Nu știm încă, oficial, câți litri au căzut pe metrul pătrat de canalizare pluvială, dar e clar că a fost mult mai mult decât putea aceasta să ducă, chit că a fost vorba de numai vreo oră de aversă.

S-a demonstrat încă o dată că programul implementat de Apa Serv și-a dovedit eficiența, atunci când a fost vorba de stocat apa pe străzi, dar și că Publiserv a asfaltat cu simț de răspundere, acoperind gurile de scurgere.

Pe zona variantei ocolitoare a Pietrei au fost locuri în care apa depășea cu mult pragul mașinilor care treceau. Au existat și cabluri rupte, copaci căzuți, semn că Sf. Ioan Botezătorul ne-a cam lăsat în grija Sf. Ilie. Dacă nu cumva o fi la mijloc vreo făcătură de-a Rusaliilor…

furtuna piatra neamt (2)

furtuna piatra neamt (3)

furtuna piatra neamt (4)

furtuna piatra neamt (5)

furtuna piatra neamt (6)

furtuna piatra neamt (7)

furtuna piatra neamt (8)

furtuna piatra neamt (9)

furtuna piatra neamt (10)

(Z.C.H.)

Articolul precedentÎncepe marea Evaluare Națională!
Articolul următorPromovări în fotbalul mic

2 COMENTARII

  1. noroc de *mintile luminate * care administreaza orasul, de nu le-ar fi rusine, ar trebui sa -si dea demisia in masa , dar cum sunt toti niste MANCAI SI LINGAI nu oameni ca oamenii nu vor face asa ceva.
    Rusine!
    DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  2. PARE UN ORASEL DIN CONGO SI EDILI SE LAUDAU CA PIARTA E UN ORAS EUROPEAN ASTA E REZULTATUL CELOR 23 ANI DE DUPA REVOLUZIE S-AU SGIMBAT COMUNISTI CU INTERLOPPI SI REZULTATUL E CE SE VEDE MAI MULT DECAT RUSINEEE CE SA ZICII CA SI ASA NU TE AUDE NIMENI CA TOTI SUNT OCUPATI DA CU SARBATORIREA RUSALLILOR…

Comments are closed.