0:00

Mai mulți șoferi care astăzi, 16 ianuarie, pe la ora 13, au avut drum pe ruta Târgu Neamț – Piatra Neamț, mai exact pe șoseaua care traversează satul Săcălușești, comuna Agapia, au avut parte de șocul vieții lor.
Metode inedite de ”ia-mă, nene” la Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn individ era întins de-a latul șoselei, nemișcat și fără să dea vreun semn de mobilitate. Lăsa impresia că e accidentat grav – dacă nu chiar mort -, spre disperarea șoferilor care au oprit în apropiere pentru a-i sări în ajutor. Un cuplu a coborât dintr-o mașină și s-a apropiat de omul întins pe asfalt, în ideea de a vedea ce e cu el și, eventual, de a chema o ambulanță. Exact atunci, însă, individul s-a trezit brusc și, cu fața schimonosită, a început a blestema și a-și plânge de milă că nicio mașină nu oprește să-l ducă acasă.
Metode inedite de ”ia-mă, nene” la Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn stare evidentă de ebrietate, cetățeanul s-a ridicat și, clătinându-se ușor, a redevenit biped.
Metode inedite de ”ia-mă, nene” la Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn acel moment, toți cei din zonă, dar mai ales șoferii care asistau, au început a-l lua la trei păzește și puțin a lipsit să nu-l ia și la bătaie. ”Să-ți fie rușine, nesimțitule! Noi am crezut că ești accidentat sau că ți s-a făcut rău și, când colo, tu ești rupt de beat!”, l-a apostrofat o doamnă.
Câțiva localnici au ieșit, curioși, la porți, să vadă minunea.
Nimeni nu-l cunoaște și nimeni nu știe cum de-a ajuns prin sat. O întâmplare care se putea încheia tragic dacă vreunul din șoferii care treceau pe drum nu îl vedea și trecea peste el. (C.T. STURZU)
Articolul precedentCSM Ceahlăul Piatra Neamţ, reunire pentru retur
Articolul următorO mașină a intrat într-un stâlp, alta s-a răsturnat în pârâu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.