0:00

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizarea cod galben de vreme rea și anunță cantități însemnate de precipitații, ninsori dar și vînt puternic. Valabilitatea a rămas aceeași, din 18 noiembrie, de la ora 10:00 până la data de 19 noiembrie, la aceiași oră. Sunt vizate toate județele regiunii Nord-Est, Neamț, Suceava, Botoșani, Iași, Bacău și Vaslui.

„În jumătatea estică a teritoriului și la munte vor fi precipitații însemnate cantitativ, local de 25…35 l/mp și izolat de peste 50 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, în sud-estul Transilvaniei și în cea mai mare parte a Moldovei, unde se va depune strat de zăpadă și mixte în rest. Vor fi condiții de polei. Vântul va prezenta intensificări în sud-vestul, estul și sud-estul teritoriului, cu viteze de 55…65 km/h. La munte, temporar va fi viscol,iar rafalele vor depăși 60…80 km/h”, conform ANM.

Meteorologii anunță precipitații abundente, viscol și polei în toată Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.S.)

Articolul precedentAdminstratori de firmă trimiși în judecată pentru evaziune fiscală. Facturi emise de două primării nu au fost evidențiate în contabilitate
Articolul următorPrima ninsoare i-a prins pe drumari pregătiți
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.