vreme ploioasa toamnaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) ne avertizează să nu ne uităm umbrele acasă în următoarele două zile. ANM a emis, luni, 19 octombrie, o informare meteo de vreme instabilă, cu ploi însemnate cantitativ, valabilă în aproape toate regiunile, începând chiar din această după-amiază. Potrivit meteorologilor, în intervalul 19 octombrie, ora 15:00 – 21 octombrie, ora 15:00, vor fi ploi, mai ales averse, pe arii extinse în aproape toată țara.

“Astfel, în cursul zilei de luni, 19 octombrie și al nopții de luni spre marți (19/20 octombrie), va ploua în jumătatea de nord-vest a țării, iar începând de marți, 20 octombrie, până la sfârșitul intervalului, aria ploilor se va deplasa spre regiunile estice. Cantitățile de apă vor depăși local 15 – 20 litri/mp, iar izolat, mai ales în nordul Olteniei, estul Moldovei și zona de munte, 40 – 50 litri/mp”, se precizează în informarea ANM.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza informarea de specialitate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPrimarul de Borca a demisionat cu tot cu secretara comunei! Actualizare
Articolul următorPastă de dinţi ecologică inventată la Iaşi, medalie de aur la Varşovia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.