pietricica turism

20160325_170620 (640x296)Traian Băsescu, prezent la Piatra Neamț vineri, 25 martie, pentru a lansa candidații Partidului Mișcarea Populară la alegerile din 5 iunie, fostul președinte al României a fost întrebat de cineva din sală cum vede construirea moscheii din Capitală.

Răspunsul a fost tipic fostului președinte, presărat cu ironie: „Nu aveam ca obiectiv să vă vorbesc despre moschee, dar, pentru că nu îmi place să las lucruri neterminate, trebuie să vă spun că sunt un adversar fără rezervă al ideii de islamizare a Europei, islamizare care se face și prin primirea de migranți islamiști fără nici un fel de control, fără să știm ce vom face cu ei în viitor, fără să știm dacă se vor putea adapta la nivelul de viață european, iar parte din islamizare este construcția accelerată de moschei peste tot în Europa”.

Traian Băsescu a adăugat că, atât ca dobrogean, cât și ca bucureștean prin adopție, că România are atâtea moschei câte îi trebuie pentru a acoperi nevoile musulmanilor României. „Este bine ca România să rămână creștină! (…) dacă Iohannis tot a spus că e ca și ridicată moscheea sper ca, după ce-și termină primul mandat la Cotroceni, să se întoarcă la Sibiu și să nu se facă muftiu la București”, a adăugat Traian Băsescu.

Andreea AMARIEI