Mesaje RO ALERT în Roman și Târgu Neamț, plus în 4 comune cu peste 6 la mie cazuri Covid, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce miercuri, 19 ianuarie, (detalii aici ) au fost transmise mesaje RO ALERT în Piatra-Neamț și alte trei localități, astăzi, 22 ianuarie, a venit rândul orașelor Roman, Târgu Neamț și a altor patru comune în care ISU va trimite cetățenilor, la ora 14:00, alerta de risc ridicat de infectare COVID 19.

Vor primi astfel de mesaje, o singură dată, locuitorii din Roman, Târgu Neamț și comunele Alexandru cel Bun, Brusturi, Făurei și Ruginoasa, ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri cu peste 6 la mia de locuitori.

Acesta este textul mesajului:

„ATENȚIE! În orașul/comuna …. Nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 6 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu va pune viața în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mentineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! ISU NT”.

A.C.

Articolul precedentCod galben de ninsori în Bacău, Neamț și Suceava
Articolul următorRata infectărilor COVID 19 se apropie de 9 în Piatra Neamț!