0:00

Mergi pe pariuri online și te poți bucura de mai multe promoții, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu toții suntem încântații de promoții, oricare ar fi bunul, serviciul sau forma de distracție pentru care sunt oferite, oricât de mare sau de mică ar fi valoarea. Până la urmă este ceva ce primim în plus pentru faptul că am ales să comandăm sau să devenim client. Lucrurile nu sunt cu nimic deosebite atunci când vorbim despre pariuri online sau chiar despre jocuri la un cazino online.

Astfel, dacă vrei să știi care sunt acele tipurile se promoții oferite în prezent și pe care să le alegi în funcție de sumele pe care le joci și de frecvență, ne-am gândit să-ți venim mai jos în ajutor cu câteva informații esențiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de bonusuri oferite de platformele de pariuri online?

Denumite poate diferit, în funcție de platformă și de creativitatea echipei de marketing, bonusurile ce îți pot fi oferite online sunt de tipul:

  • Bonus de bun venit

Acesta este de cele mai multe ori cel mai important și mai consistent bonus. De regulă, încasarea lui este condiționată de alimentarea contului cu o sumă, pentru care este specificat un minim și un maxim, și pe care trebuie să o rulezi într-un anumit interval de timp, pentru a ajunge să o transformi în profit. Acest bonus se acordă o singură dată iar vigilența operatorilor nu are rost să fie încercată.

  • Bonus fără depunere

Acest gen de bonus este acordat pentru a testa și vedea care sunt funcționalitățile și avantajele serviciilor unei platforme online. Însă nu sunt foarte multe platforme care îl oferă. Și, dacă o fac, câștigul în bani reali poate fi obținut, doar după rularea banilor, conform termenilor și condițiilor specifice.

  • Bonusuri pentru anumite variante ale platformei

Pentru că este din ce în ce mai la modă să pariezi de pe telefon, sunt platforme care oferă promoții special pentru utilizatorii acestui tip de display. Asta și pentru că în clipa de față este cea mai practică și accesibilă modalitate de a paria, dar și cea mai populară.

  • Promoții speciale

Acestea sunt de regulă la latitudinea operatorilor și pot să dureze mai multe luni sau doar pentru o perioadă limitată. Pot consta în pariuri fără risc, asigurare pariu combinat, rambursări de miză la meciuri cu anumite mize etc. Mai multe variante, găsești pe promotii Betfair.

  • Promoții ocazionale

Acestea pot să fie promoții oferite pe perioada desfășurării unui campionat, pentru un meci important, pentru reîncărcare cont, după o perioadă mai lungă, cu ocazia zilei de naștere sau de aniversare a zilei în care ai devenit client etc.

Toate aceste promoții sunt cele care fac pariurile pe platformele online mult mai interesante și cu mai multe șanse de câștig. De aceea, dacă vrei să te bucuri de cât mai multe premii și să ai cât mai multe avantaje, alege să joci online.

Pentru siguranță, joacă responsabil, doar pe platforme licențiate și doar dacă ai peste 18 ani.

Articolul precedentColegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” – Plan de școlarizare 2022-2023
Articolul următorIași: Bărbat suspectat de viol arestat preventiv
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.