0:00

Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” – Plan de școlarizare 2022-2023, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiColegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” este o unitate de învățământ de renume la nivel național, cât și internațional, prin diversitatea proiectelor derulate, prin rezultatele  obținute de elevi la diverse competiții școlare.

Complexa bază materială a şcolii, cu dotări de ultimă oră, multitudinea parteneriatelor, a proiectelor cu finanţare europeană şi a activităţilor extracurriculare derulate şi, nu în ultimul rând, rigoarea cadrelor didactice sunt premisele unei ,,deveniri cartiene‘‘ aflate sub semnul profesionalismului.

Colegiul dispune de săli de clasă moderne dotate cu table interactive, laboratoare, ateliere și cabinete de informatică, fizică, chimie, biologie, mecanică, construcții, istorie, matematică, analiză a factorilor de mediu, gastronomie, patiserie, textile, electrotehnică, electronică și telecomunicații, analize produselor alimentare, sală și teren de sport, bibliotecă etc.

Elevii au la dispoziție un campus școlar ce oferă peste 300 locuri de cazare și o cantină modernizată.

Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” se poate mândri și cu faptul că a achiziționat prin proiectul ROSE un multifuncțional cu comandă vocală, unic în România.  Dispozitivul permite traducerea automată a unui document din orice format (letric, electronic) în peste 40 limbi, păstrând formatările inițiale. Documentele pot fi trimise automat pe orice email sau într-o locație a unui calculator din rețea, prin comandă vocală.

Plan de scolarizare 2022-2023_afis_f
Articolul precedentUn motociclist băut a ajuns la spital după un accident la Poienari
Articolul următorMergi pe pariuri online și te poți bucura de mai multe promoții
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.