Echipa feminină de volei a LPS Piatra Neamț a fost foarte aproape de a se întoarce cu o medalie de la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), desfășurată zilele trecute la Timișoara.

LPS Piatra Neamţ volei (2016)

Până la urmă, elevele profesoarei Carmen Asmarandei s-au situat pe locul al patrulea și au fost răsplătite cu o mențiune. În finala mică ele au cedat cu 0-3 în fața reprezentantei județului Alba. La ediția precedentă pietrencele au ocupat locul al treilea pe țară.

Andrei CAIA

La etapa finală de tenis de masă a ONSS de la Constanța au participat și doi elevi de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț. Codrina Andronache (clasa a X-a) s-a situat pe locul 30, iar Andrei Caia (clasa a XI-a), un fost jucător de tenis de câmp de performanță, a ocupat locul 34. Jucătorii au fost îndrumați de profesorul Florin Brânzei.

La etapa regională a Olimpiadei Gimnaziilor, destinată elevilor din clasele V-VIII, echipele feminine și masculine de fotbal ale LPS Roman, pregătite de profesorul Ionuț Nacu, au ratat calificarea la faza finală. Fetele au ocupat locul II (Roman), iar băieții locul III (Bacău), în ultimul act al competiției calificându-se doar formațiile de pe primul loc. (Ana MOISE)

Articolul precedentFOTO&VIDEO Ziua Astronomiei la Bârlad
Articolul următorUn ATV neînmatriculat i-a adus 2 ani de închisoare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.