0:00

Mega furt de 400.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă firme din localitatea Horia au fost prădate de hoți, iar aceștia au plecat cu tot ce le-a căzut în mână, de la motoare electrice și mobilier, la o mașină, paguba cifrându-se la 400.000 de lei. Jaful a avut loc pe 21 aprilie, iar după identificarea făptașilor, pe 27 aprilie, anchetatorii au efectuat trei descinderi imobiliare la suspecți.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 aprilie trei bărbați cu vârste de 31, 35 și 50 de ani, din Trifești și Icușești, ar fi pătruns în incinta a două societăți comerciale, din localitatea Horia, de unde ar fi sustras un autoturism, motoare electrice, piese de mobilier și alte bunuri și echipamente electrice, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 400.000 lei”, anunță Poliția Neamț.

În urma perchezițiilor a fost găsit mobillierul furat, acesta fiind ridicat pentru continuarea cercetărilor. Cei trei, suspectați de comiterea infracțiunilor de furt calificat, au fost conduși la sediul Secției de Poliție Rurală Dulcești pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea activității infracționale și recuperarea pagubei, menționează IPJ Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentRO-ALERT: un urs a ajuns în zona cabanei Dochia
Articolul următorFOTO-VIVDEO: Incendiu devastator la o casă parohială. Intervenția a durat 7 ore
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.