banicioiu facebookMinistrul Nicolae Bănicioiu anunţă, pe Facebook că, săptămâna viitoare, se va întâlni cu reprezentanţii sindicatelor din sănătate şi ai medicilor, dar şi cu premierul Victor Ponta şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pentru a găsi soluţii pentru majorarea veniturilor medicilor.

“Mă voi întâlni săptămâna viitoare cu reprezentanţii sindicatelor din sănătate şi ai medicilor, dar şi cu premierul Victor Ponta şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi sunt convins că vom găsi soluţii pentru majorarea veniturilor medicilor! Este o misiune în care vom reuşi şi cred că am arătat în aceşti ani că îmi respect angajamentele!”, a scris pe Facebook ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

“Am văzut în aceste zile reacţia medicilor şi voi face tot posibilul ca meseria aceasta să primească respectul cuvenit. Ca medic, sunt alături de colegii mei, care lucrează zi de zi pentru binele tuturor pacienţilor, în condiţii şi cu salarii care nu reflectă importanţa medicilor şi a personalului mediu sanitar. Tot ca medic, ştiu câtă muncă şi dăruire trebuie zi de zi, ora de oră, depuse de colegii mei pentru a-şi îndeplini nobila misiune”, a adăugat Bănicioiu.

Între timp, pe Facebook a fost creat un grup de discuţii intitulat “Medici gata de greva generală. Solicităm salarii decente!”, despre care v-am oferit detalii aici. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAPA SERV: Tupeu, aroganță și corecții în CJ Neamț
Articolul următorLoteria bonurilor fiscale, o nouă extragere!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.