Medaliaţii Olimpiadei Internaţionale de Geografie felicitaţi de MApN, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sabina CALISEVICI

Elevii, care au adus României două medalii de aur, una de argint şi una de bronz, au fost felicitaţi de Ministerul Apărării Naţionale (MapN).

Sigur că urările ministeriale se îndreaptă, în principal, către eleva plutonier Sabina Calisevici, de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, care a obținut medalia de aur, dar nu sunt uitaţi nici Adrian Toma (Focşani, aur), Radu Artiom (Bucureşti, argint) şi Sorina Diana Avădanei (Piatra Neamţ, bronz).

Medaliaţii Olimpiadei Internaţionale de Geografie felicitaţi de MApN, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sorina Diana AVĂDANEI

„Au cucerit lumea! Două medalii de aur, una de argint şi una de bronz pentru România la Olimpiada internațională de Geografie. Este vestea pe care trebuie să o afle toată lumea. Împreună putem să-i facem cunoscuţi pe acești copii. Ei sunt adevăratele valori pe care trebuie să ne străduim să le promovăm. Transmiteţi mai departe povestea acestui succes românesc! Echipa României a obţinut în China două medalii de aur prin eleva plutonier Sabina Calisevici, din Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” şi elevul Adrian Toma din Focşani, o medalie de argint prin elevul Radu Artiom din Bucureşti şi una de bronz prin eleva Sorina Avădanei, din Neamţ. Felicitări tuturor componenţilor lotului olimpic naţional de geografie!”, potrivit paginii de Facebook a MapN. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook MApN)

Articolul precedentNeamț: Transportatorii s-au făcut auziți pe drumurile județului VIDEO
Articolul următorCimitir medieval descoperit în curtea Bisericii „Sf. Gheorghe” din Botoşani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.