unic-03Voleibalistele de la Medicina Târgu Mureş au dat lovitura la Piatra Neamţ. Ele s-au impus în cinci acte şi au plecat acasă cu două puncte preţioase. Unicul a câştigat primul set la 18, dar le-a cedat pe următoarele două la 14 şi la 19. O tresărire de orgoliu apărută în tabăra pietreană în actul al patrulea a dus la adjudecarea acestuia cu 25-18. Tie-break-ul a fost electrizant. După ce medicinistele au condus cu 14-10, elevele antrenorilor Rareş Gavril şi Mihaela Voivod au revenit spectaculos egalând la 14 însă au cedat până la urmă cu 14-16.

„Oaspetele au venit foarte motivate şi au jucat nesperat de bine. Noi nu prea am reuşit să ne facem jocul pe care-l facem de obicei. În tie-break nu am avut noroc, am egalat târziu şi nu am mai avut puterea de a ne mobiliza. E greu să faci faţă cu aceleaşi 7 jucătoare. Târg-mureşencele nu au cedat deloc. Ne-am dorit să câştigăm, dar nu am putut”, a declarat Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

Cu 11 puncte, Hambele şi compania ocupă locul al 6-lea în clasament la egalitate de puncte cu SCM Piteşti, ocupanta locului al 7-lea. În etapa următoare, programată sâmbătă, 26 noiembrie, Unicul joacă pe terenul nou promovatei CSU Galaţi.

Voleibaliştii de la VCM-LPS Piatra Neamţ au fost învinşi în campionat cu 3-0 (-15, -21, -12) sâmbătă, 19 noiembrie, de deţinătoarea titlului SCMU Craiova şi vor juca luni (21 noiembrie) şi marţi (22 noiembrie), în Cupa României, în deplasare, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare. (Ana MOISE)

Articolul precedentPoliţia în căutare de substanţe periculoase în Neamţ şi alte 19 judeţe
Articolul următorFata dispărută de la Roznov a stat la o prietenă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.