0:00

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă că, deocamdată, nu au fost aprobate măsuri sau recomandări, pentru a fi aplicate în unităţile de învăţământ, la reluarea activităţii, în toamna anului 2020. „În prezent, Ministerul Sănătăţii şi Institutul Naţional de Sănătate Publică nu au aprobat un set de măsuri sau de recomandări, care trebuie aplicate în unităţile de învăţământ, la reluarea activităţii, în contextul epidemiologic al COVID-19. Pentru o perioadă, a existat conturat, în linii generale, un document vechi de lucru, care nu mai este de actualitate în faza epidemiologică actuală”, se precizează într-un comunicat de presă al MS.

Măsurile sanitare pentru noul an şcolar vor fi decise în funcție de evoluția epidemiologică din vară, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Ministerul Sănătăţii precizează că, în funcţie de evoluţia epidemiologică din lunile de vară, Institutul Naţional de Sănătate Publică poate elabora sau nu un set de măsuri, care să fie aplicate în unităţile de învăţământ, după reluarea activităţii educaţionale”, menţionează aceeaşi sursă. (M.CONSTANTINESCU; FOTO: TRIBUNA)

Articolul precedentJJ0000000 – coduri unice în locul numelor elevilor la publicarea rezultatelor la Evaluarea Națională 2020
Articolul următorCoronavirus: Au mai fost confirmate două persoane din județul Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.