reclama autocenter

Viorel Mastacaneanu

Viorel Măstăcăneanu, președintele CA al Ceahlăului, îi aşteaptă în continuare la negocieri pe cei trei jucători, Stana, Constantinescu şi Golubovic, care au intrat în ultimele şase luni de contract cu gruparea pietreană.

„Noi le-am făcut propuneri şi le mai facem la toţi trei de a continua cu noi. Care o să acepte bine, care nu, asta este. Vedeţi că probleme de acest gen sunt şi la alte echipe mari, cum este cazul Stelei, unii acceptă prelungirea, alţii nu. Vom vedea ce o fi, să lăsăm timpul că şi el mai rezolvă o serie din probleme, dar noi am vrea să îi ţinem pe toţi aici”, a declarat Viorel Măstăcăneanu.

Bojan Golubovic a declarat că și-ar dori să plece de la Ceahlăul în această iarnă, deoarece are oferte din străinătate, la un moment dat fiind avansată idea unui transfer la Beitar Ierusalim. Constantinescu a avansat idea unei prelungiri de contract cu Ceahlăul, precizând în același timp că mai are de analizat două oferte: ”una de la mare și alta de la munte”, iar Stana este în recuperare după operația suferită la genunchi. (C.S.)

Articolul precedentCeahlăul II vizează promovarea de jucători
Articolul următorInterviu cu Grigore Caraza la 85 de ani