italieni ceahlaul 03Angelo Massone, acţionarul majoritar al FC Ceahlăul SA nu a mai ajuns în Piatra Neamţ pentru a munci „zi şi noapte la redresarea clubului”, aşa cum a promis în urmă cu două luni, dar a izbutit să se înscrie la Tribunalul Neamţ în masa creditorilor, împreună cu Viorel Măstăcăneanu, acţionarul minoritar al societăţii care gestionează clubul de fotbal pietrean.

Între cei 76 de creditori făcuţi public de Tribunalul Neamţ în dosarul 1762/103/2015 sunt înscrişi jucătorii Daniel Stana, Alexandru Margină, Cătălin Ivan, George Cîrjan, Sorin Tăbăcariu, Vasile Barna, Alexandru Ichim, Răzvan Gorea, Cristian Mateciuc, Lucian Cazan, Robert Căruţă, Sebastian Chitoşcă, Cristian Călin, Adrian Gheorghiu, Paul Scăpău, Boan Jovic, Cătălin Ştefănescu, Doru Popadiuc, Daniel Valentin Balint, alături de preparatorul fizic Victor Asamoah, Luigi Bodo, reprezentantul firmei RIFIL, dar şi Renzo Rossi, fostul director sportiv, care a fost îndepărtat de Angelo Massone din ceea ce avocatul italian a numit „Proiectul relansării Ceahlăului”. Lista completă a creditorilor o găsiţi AICI.

Altfel, angajaţii clubului i-au transmis printre urări de „dulce” investitorului Angelo Massone, că, în cazul în care nu va plăti minim un salariu restant, până pe 29 august, dată la care Ceahlăul debutează pe teren propriu contra echipei Farul Constanţa, în noua ediţie de campionat, atunci nu vor pregăti terenul de joc, conform regulamentului, cu tuşe, steaguri şi plase la cele două porţi.

Nici antrenorii Costel Ilie, Mihai Ionescu şi Radu Lefter nu se simt prea confortabil înaintea debutului în noul sezon. Ei au pus mână de la mână, sâmbăta trecută, pentru a asigura motorina necesară deplasării la Bacău, cu un microbuz, pentru ca amicalul contra formaţiei Sport Club, să se poată disputa conform programării. În această situaţie amicalul de joi, 20 august de la Sovata, contra echipei Gaz Metan Mediaş este în pericol de a fi anulat, echipa fiind părăsită de toată lumea: Gheorghe Ştefan, fostul preşedinte de onoare, s-a mutat la Bucureşti şi este consilierul patronului formaţiei FC Voluntari, Viorel Măstăcăneanu, preşedintele CA, s-a retras pentru că se simţea „în plus”, conform propriei declaraţii, Angelo Massone este dat dispărut, el nerăspunzând la telefoane, Iuliean Boghian lucrează pentru o firmă particulară şi este cu salariul la zi, deoarece fostul director de marketing al Ceahlăului nu s-a înscris în masa creditorilor, iar suporterii au anunţat pe o reţea de socializare că vor săpa o groapă în mijlocul stadionului, pentru a marca „decesul” echipei. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentAveţi maşina înmatriculată în străinătate? Parlamentarii vă pregătesc o surpriză!
Articolul următorIRIS, concerte în septembrie, la SUCEAVA, IAŞI şi BACĂU
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.