irisCristi Minculescu și trupa Iris s-au reunit și se pregătesc pentru un turneu național, “Din nou împreună”, care va ajunge în 13 orașe din România și la Chișinău, în Republica Moldova, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie, informează un comunicat al organizatorilor.

“E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreună mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun, cântece mai vechi și mai noi… și recunoștința noastră”, spune Cristi Minculescu, citat în comunicat.

Din setlist-ul concertelor nu vor lipsi hituri memorabile precum “Baby”, “Trenul fără naș”, “Să nu crezi nimic”, “De vei pleca”, pe lângă alte cântece de suflet marca Iris.

Turneul “Din nou împreună” va ajunge în orașele Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor – 18 septembrie, Timișoara, Sala Capitol – 20 septembrie, Craiova, Teatrul Marin Sorescu – 21 septembrie, Chișinău – Filarmonică – 23 septembrie, Cluj-Napoca – Casa de Cultură a Studenților – 26 septembrie, Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor – 28 septembrie, Iași, Casa de Cultură a Studenților – 29 septembrie, Bacău, Teatrul de Vară – 30 septembrie, Galați, Teatrul Muzical – 1 octombrie, Buzău, Casa de Cultură a Sindicatelor – 2 octombrie, Brașov, Sala Patria – 3 octombrie, Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor – 4 octombrie, Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor – 12 octombrie, și se va încheia cu un show gigantic la Sala Polivalentă din București, pe 15 octombrie.

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone și Diverta sau online pe www.iabilet.ro. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMASSONE şi MĂSTĂCĂNEANU, pe lista creditorilor FC CEAHLĂUL SA! Vezi cine sunt ceilalţi!
Articolul următorGeorge Enescu omagiat la el acasă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.