massone 01Comitetul creditorilor clubului FC Ceahlăul SA, format din reprezentanţi ai ANAF, ai Direcţiei de taxe şi impozite locale şi ai unei societăţi comerciale, îl poate înlocui din funcţia de administrator special pe italianul Angelo Massone. Conform art. 51, din Legea Insolvenţei, 85 din 2014, Comitetul creditorilor are (printre altele) următoarele atribuţii:

* Să analizeze situaţia debitorului şi să facă recomandări adunării creditorilor cu privire la continuarea activităţii debitorului şi la planurile de reorganizare propuse;

* Să solicite ridicarea dreptului de administrare al debitorului …

Cum Massone este suspendat 10 luni de FRF, iar pedeapsa nu i-a fost redusă, italianul nu are nicio calitate de reprezentare în raport cu forul de specialitate şi poate fi pus pe „liber”. Pe perioada suspendării, Angelo Massone nu poate semna acte în numele clubului şi nu poate lua decizii în calitate de reprezentant al FC Ceahlăul SA. Cum Angelo Massone a lipsit de la adunarea creditorilor şi, de două luni nimeni nu mai ştie nimic de el, acesta îşi poate pierde calitatea de administrator special, dacă majoritatea simplă a Adunării Creditorilor va propune luarea acestei măsuri la prima şedinţă. Adunarea creditorilor se poate întruni, conform legii, ori de câte ori este necesar, iar hotărârile se iau cu maoritate simplă. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentPrinşi la vânătoare de iepuri şi mistreţi!
Articolul următorIncendii de vegetaţie de la caniculă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.