ceahlaul sediu administrativ 01Angelo Massone a anunţat disponibilizări de personal în această vară, pentru ca sezonul 2015 – 2016 să poată fi dus la bun sfârşit. Clubul va funcţiona cu minim de personal, pentru ca toate cheltuielile să fie reduse.

Vom lucre foarte mult pentru a reuși să salvăm clubul, dar mai ales să îl relansăm în urma unui plan de reorgranizare”, avertiza Massone în urmă cu o lună.

Primul care a primit preaviz de încetare a contractului de muncă este contabilul Dăscălescu Răruţă. El nu a contestat preavizul mulţumindu-se să declare că accept să plece, întrucât nu este de acord cu unele decizii luate de administratorul special Angelo Massone, numit de Consiliul de Administraţie pe perioada insolvenţei.

“Nu sunt de accord cu unele decizii luate de administratorul special şi de aceea plec”, a spus Dăscălescu Răruţă, fără a preciza despre ce decizii este vorba.

Astfel, în organigrama de personal, pe partea economică, au mai rămas Iuliean Boghian, care este economist şi, în acelaşi timp şi actionar al societăţii FC Ceahlăul SA şi contabilul Corina Ilie. (M. STOIAN)

Articolul precedentMarșul pentru unirea cu Republica Moldova a ajuns și la Cetatea Neamțului
Articolul următorMetodă inedită de audiențe la Primăria Piatra Neamț!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. …spre stiinta celor nestiutori: dl. Iulian Boghean nu mai lucreaza la FC CEAHLAUL, iar “contabilul Corina Ilie” a incetat deasemena activitatea la FC CEAHLAUL. Am pus ghilimele deoarece functia d-nei Ilie Corina a fost de inspector Resurse umane….poate ca ar trebui sa va documentati mai bine… sa faci rau e usor… mai greu e sa repari ce-ai stricat…

    • De acord cu dvs. care sunteți un cetățean curajos al acestei urbe. Este foarte greu să repari după ce au distrus niște personaje un club și au beneficiat de banii comunității. Cele două nume pe care le-ati amintit sunt parte a procesului despre care vorbeam. Iulian Boghean este chiar actor principal, cât despre un inspector de resurse umane care scotea din bancă câte 50.000 de lei, nu e cazul să mai vorbim aici. Cum spuneți, e greu să repari după niște …profesioniști. Mai ales că pe la club s-au învârtit doar oameni de bine.

Comments are closed.